Kdo smo?

Družinsko podjetje JURLES s.p. je bilo ustanovljeno leta 1991, ko je začel Janez Vodušek v prostorih, velikih približno 80 m2, izdelovati različne lesarske izdelke. Skozi leta se je povpraševanje po lesu večalo, hkrati je naraščalo tudi zanimanje za naše kvalitetne izdelke, zato smo začeli razmišljati o večjih prostorih, ki so se do danes razširili na 350 m2. Naše podjetje ima sedež v Zgornji Savinjski dolini, natančneje v kraju Radmirje, ki je le nekaj kilometrov oddaljeno od kraja, kjer so doma ženski skoki in flosarstvo, Ljubno ob Savinji.

S čim se ukvarjamo?
jurles_vizija

V podjetju se ukvarjamo z izdelovanjem stenskih oblog, ladijskih podov, brun za izdelovanje manjših in večjih samostoječih objektov ter brunaric. Prav tako izdelujemo polizdelke iz sibirskega in alpskega macesna, ki spadata med najbolj kvalitetne in predvsem fleksibilne materiale, saj sta odporna tako na sol kot na različne vremenske razmere (veter, dež, sonce). Večino naših izdelkov in storitev opravimo za stranke v Sloveniji, vendar pa smo z boljšo kvaliteto in ugodnimi cenami že začeli prodirati tudi v sosednje države. Poskrbimo za lasten prevoz in strankam zagotavljamo hitro ter zanesljivo dostavo naših izdelkov.

Kaj je naše poslanstvo? 

Poslanstvo podjetja JURLES s.p. je izdelava kvalitetnih izdelkov iz lesa. Pri delu uporabljamo kvaliteten les, ki prinaša daljšo življenjsko dobo in zagotavlja prijetno počutje in naravni občutek.

Kaj je naša vizija?

V prihodnosti si želimo, da bi naše izdelke še bolj uspešno predstavili in umestili na tujih trgih. Predvsem pa si želimo nadaljevati z delom, ki prinaša najboljše izdelke iz lesa in tako ostati pomemben člen v lesno-obdelovalni industriji. Pripravljeni smo se spoprijeti z novimi izzivi, ki bodo vseskozi  vključevali ljubezen do lesa.